måndag 17 augusti 2009

detoxing mind, soul and finally body


Detox..yepp thts the topic..Känner att om man ändå är i gång och renar själen kan man passa på rensa kroppen..mind body and soul it all comes together in square 1..Yes, jag ska påbörja min detox behandling snarast imorgon..its not gonna be pretty men jag får helt enkelt bita ihop och ta allt skit jag och mina förfäder har stoppat i oss for centuries.

Har gjort lite research och läst runt lite och smått experimenterat näring, kost, gifter, stimulantia, orsaker till sjukdom osv (ni vet all tht health stuff som vanligtvis verkar långtråkigt)..and it really opened my eyes..Vi stoppar i oss massa bullshit varje dag. Bullshit som ser till att vi dör unga, får massa onödiga sjukdomar , har aggressioner i onödan, och helt enkelt lever osunt. Inom sjukvården blir fler och fler läkare frustrerade för att folk aldrig blir riktigt friska. Jo det är för att det enda man får ifrån läkaren är symtomlindring. symtomlindring botar inte jack shit..det bara lägger ett plåster för tilfället..the real problem can only be trated by changin wat we put into us..konserverings medel, pesticids, all oorganiskt kött som fått medel så dem kan växa snabbare n wat not..all this shit is a everyday for most of us..och vi tror att det är helt normalt att äta alla dessa toxiner, och enormt farliga gifter som inte alls tillhör hemma innuti våra tarmar..att stoppa i oss såna saker är som att köra in en riktigt tung metall bit all up in your ass tills den når tarmarna och levern..

my body is a temple..as cliche as that might sound..det är faktiskt sant..Jag kan inte förstå att jag stoppat i mig så mycket skit for so long..but not anymore..ive decided to try n make a little change at a time..Jag har dock försökt att utesluta kött helt och hållet förr och bli vegetarian men det är inte så lätt med en asiatisk mamma som gör indisk mat varje dag..men det känns inte lika svår längre..jag har fått sån avsmak för kött..kanske äter kött engång om månaden or even less nuförtiden..kött ät det värsta man kan äta..allt man sprutar in i djuren äter människan och det går direkt till levern and remember levern är kroppens reningsorgan..men fisk däremot är svårare att motstå tycker jag men som tur är det inte lika dåligt..utan bara vissa fisker har toxiner , fiskpinnar och sånt man hittar på ordinarie matbutiker..i live on sea food, världen skulle gå under om jag fick utesluta detta helt :)

Jag ska inte göra något drastiskt alls utan bara ta pytte steg..har redan börjat med RAAAW food(love saying tht word lol) before every meal..bara det har gjort skillnad känner jag..RAAAW food(lol) for those who dont know betyder rå föda, altså frukter och grönsaker som inte tillagas på något sätt utan bara äts rå. Det kan faktiskt bli ganska gott om man förbereder det på roliga sätt..i know the thought of living without meat with only plants seems terrifying to many men tänk så här - argentina är känt för att ha världens mesta och bästa kött men vad dem flesta inte visste är också att argentina är även landet där reumatism drabbar som mest..reumatism är en hemsk sjukdom som ingen förtjänar att leva med..

jag är inte alls bra på att förklara hela theorin ordenligt men jag tycker ni ska ta och läsa regnbågscentrets diethäfte istället, den är bara på 22 sidor men 22 väldigt insiktsfulla sidor..tror man kan printa ut den på nätet eller nåt,,google ur way around..


och till sist håll tummarna för mig nu.. :)

"välmående är en passion"

6 kommentarer:

Anonym sa...

that's so interesting.. jag har också tänkt jättemycket på hur vi bara stoppar i oss allt utan att tänka efter.. Det är ju dött och ruttet och sen hamnar det i våran kropp. Hur kan något ruttet vara bra för oss? De här klippen fick mig att öppna ögonen lite och jag la av med kött ett tag, men inte så lätt med kyckling när man bor i en middle eastern family.. but i'm getting there :)

1. http://www.youtube.com/watch?v=3QjGXZ-Y3G0

2. http://www.youtube.com/watch?v=sTkbOcMOiLM&feature=related

3. http://www.youtube.com/watch?v=QD_U0fkct_c&feature=related

4. http://www.youtube.com/watch?v=szkQebm0eTY&feature=related (Erykah Badu & Common berättar)

truth happens to individuals, not to crowds. -Osho sa...

thanku for the links baby..ja ska checka som snarast..aa exakt..någonting ruttet right into our systems..inte undra på att vi e så mycket sjukare nu än någonsin..o inte bara kött...grönsaker o frukter me massa bekämpningsmedel i gifter i aint good for ur body either..so mycket bullshit vi stoppar i oss its ridiculous..om ja inte pluggar psychology..hälsovetare e definitivt tvåa i min lista lol :P

T_woldab sa...

??
"Jag kommer inte skriva mycket om vad jag åt imorse och vilka skor jag köpte igår utan skriver nog mer för att uppmärksamma människor om lite andra saker ;)"

Upgrade me like Beyonce, so ONE can get to the higher level like KRS

truth happens to individuals, not to crowds. -Osho sa...

hahah your one funny man
ill upgrade yoooou as soon as i get time..man har ett liv vid sidan om som måste levas :)

Mikalita sa...

Update baby Update!

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar